Volkswagen ID.3 nu te reserverenLeverbaar met drie ranges, variërend van 330 tot 550 kilometer, speciaal voor vroegboekers: luxe ID.3 1ST met range van 420 kilometer, 6 jaar gratis onderhoud, 8 jaar garantie op de accu.


Vroegboekers kunnen nu al een productieplaats reserveren voor een speciale versie van de ID.3, het eerste model binnen de nieuwe elektrische ID. Family. Deze ID.3 1ST heeft een rijke standaarduitrusting, een range van 420 kilometer* en een vanafprijs onder de € 40.000**.

Met de ID.3 maakt Volkswagen elektrisch rijden toegankelijk voor een groot publiek. Daarmee start een nieuw, belangrijk hoofdstuk in de geschiedenis van Volkswagen. De ID.3 wordt in september dit jaar op de IAA in Frankfurt onthuld. De eerste afleveringen vinden halverwege 2020 plaats.

Special Edition

De ID.3 1ST is een special edition in een gelimiteerde oplage. Hij krijgt onder meer specifieke 1ST-designelementen, lichtmetalen velgen, hightech voice control, DAB+ en airconditioning. Met een range van 420 km* en een vanafprijs onder de € 40.000**. Deze elektrische Volkswagen blijft daarmee onder de voor zakelijke rijders belangrijke € 50.000 grens en komt in 2020 bij een ongewijzigd fiscaal beleid in aanmerking voor slechts 4 procent fiscale bijtelling.

CO2-neutraal produceren én rijden

Iedere ID.3 wordt CO2-neutraal geproduceerd. Zo wordt er gebruikgemaakt van energie uit hernieuwbare bronnen en onvermijdbare emissies worden gecompenseerd via gecertificeerde klimaatprojecten. Volkswagen biedt in Nederland verschillende (snel)laad-abonnementen aan op groene stroom om CO2-neutraal te kunnen rijden.

Onderhoud 6 jaar gratis

De ID.3 wordt namelijk geleverd met maar liefst 6 jaar gratis onderhoud*** en APK-keuring bij AutoArena of een andere officiële Volkswagen-dealer.

Reserveren

Voor het reserveren van een productieplaats voor een ID.3 1ST kunnen geïnteresseerden kunnen hier reserveren. De registratie is definitief nadat alle benodigde gegevens zijn ingevuld en een betaling van € 1.000 is gedaan. Later dit jaar worden kunnen reserveringen worden omgezet in een definitieve order. Uiteraard is het mogelijk om de reservering tussentijds kosteloos te annuleren.

Volkswagen onthult dit najaar de productieversie van de ID.3. Afhankelijk van de gekozen batterij heeft de ID.3 een actieradius van 330, 420 of 550 kilometer*. De definitieve prijs en specificaties van de ID.3 1ST worden in september bekendgemaakt.

Geïnteresseerden die op de hoogte willen blijven van de ID.3 en de andere ID.-modellen, kunnen zich inschrijven voor de speciale nieuwsbrief. Klanten die nu al elektrisch willen rijden, kunnen terecht voor onder meer de volledig elektrisch aangedreven e-Golf.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

** Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn nog niet definitief en, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

*** Buiten deze gratis onderhoudsbeurten vallen slijtagedelen zoals o.a. remschijven, remblokken, ruitenwissers, banden en schade die ontstaan is door invloeden van buitenaf

Ook interessant voor jou