Venloop en AutoArena continueren samenwerkingOok de komende drie jaar is AutoArena Carsponsor tijdens de Weir Venloop. De organisatie van het evenement en de directie van AutoArena hebben medio januari wederom een driejarige overeenkomst getekend voor de jaren 2019, 2020 en 2021.

Al jarenlang is AutoArena aan de Venloop verbonden als exclusieve leverancier van het wagenpark gedurende het evenement. "AutoArena staat bekend als een betrouwbaar en hoogwaardig bedrijf in de regio. Waarden die ook de Venloop organisatie hoog in het vaandel heeft staan", aldus Erik Schnock, voorzitter Stichting Venloop.

"We zijn graag betrokken in de regio en dragen dit groots sportief event een warm hart toe. Duurzaamheid staat de komende editie centraal. Wij spelen hier op in door de inzet van duurzame voertuigen, bijvoorbeeld de volledig elektrische Audi e-tron en Volkswagen e-Golf.", vult Roland Mooren, directeur AutoArena, aan.

Op de foto tijdens de ondertekening van de overeenkomst van links naar rechts:
Erik Schnock (Voorzitter Stichting Venloop), Roland Mooren (Directeur AutoArena), Peter Op het Veld (Commercieel Directeur AutoArena) en Wim Lensen (Directeur Venloop).

Ook interessant voor jou