Nieuwe Audi A6 en Audi A7 Sportback

Audi breidt het leveringsgamma per direct uit met de A6 Limousine, A6 Avant en A7 Sportback 40 TDI. Deze nieuwe modellen beschikken over een krachtige 150 kW/204 pk sterke TDI-motor in combinatie met de automatische S tronic automaat en voorwielaandrijving. De Audi A6 40 TDI Limousine is te bestellen vanaf € 61.245* (Avant: € 64.645*), de Audi A7 Sportback 40 TDI is er vanaf € 72.265*. Begin oktober staan de modellen bij AutoArena in Venlo.

De nieuwe Audi A6 en A7 Sportback 40 TDI hebben een tweeliter TDI met een vermogen van 150 kW/204 pk. Deze is standaard gekoppeld aan de automatische S tronic transmissie met dubbele koppeling. Met deze combinatie accelereert de A6 40 TDI Limousine in 8,1 seconden van 0-100 km/u (Avant: 8,3 seconden).

Individuele touch

De Audi A6 Limousine en A6 Avant zijn er naast de instapversie als design en sport. Deze uitvoeringen zijn verder te individualiseren, met onder meer de Pro Line-, Pro Line Plus- en Pro Line S-pakketten of met individuele opties. “De Audi A7 Sportback 40 TDI is evenals de andere A7-modellen leverbaar in één complete uitvoering. Voor een extra individuele touch zijn er de Pro Line Plus- en Pro Line S-pakketten en vele andere interessante opties” zegt verkoopleider Gijs Verheijden.

Toenemend modelprogramma

Het leveringsgamma van de nieuwe Audi A6 Limousine, A6 Avant en A7 Sportback groeit snel. Inmiddels zijn de nieuwe modellen leverbaar als viercilinder 40 TDI met voorwielaandrijving en als 50 TDI en 55 TDI zescilinderuitvoeringen met tiptronic automaat en quattro permanente vierwielaandrijving. Binnenkort breidt Audi het modelprogramma opnieuw verder uit en volgen ook de benzinevarianten.

Voor meer informatie, loop gerust binnen bij AutoArena in Venlo, uw Audi dealer van Noord-Limburg.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn op basis van de prijzen die geldig zijn per 1 april 2018, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.

Ook interessant voor jou