De comfortabele Audi e-tronDe Audi e-tron maakt met zijn elektrische aandrijflijn zijn interieur buitengewoon stil. Deze stilte kan worden opgevuld met het optionele Bang & Olufsen-audiosysteem voor een optimale geluidservaring. Ook biedt de e-tron een volledig nieuw digitaal display en unieke virtuele buitenspiegels.
MMI touch-systeem

De Audi e-tron beschikt net als andere Audi’s over het MMI touch-systeem met twee hoge-resolutieschermen die vrijwel alle conventionele knoppen en schakelaars vervangen en ook luisteren naar stemcommando’s.

Audi virtual cockpit

Standaard op de Audi e-tron is de Audi virtual cockpit, die via het multifunctionele stuurwiel kan worden bediend. Aanvullend is er een optioneel head-up display.

Uitzonderlijk stil

Door zijn elektrische aandrijflijn is de Audi e-tron in het interieur uitzonderlijk stil. De Audi e-tron is echter zo geïsoleerd dat er nauwelijks geluid doordringt in de cabine, ook het geluid van de wind is nauwelijks te horen. Hierdoor maakt het interieur de perfecte plaats om van het optionele Bang & Olufsen 3D Premium Sound System gebruik te maken.

Geen middentunnel

De Audi e-tron is 4,901 meter lang, 1,935 meter breed, 1,616 meter hoog en heeft een wielbasis van 2,928 meter. De e-tron biedt genoeg plek voor vijf inzittenden en hun bagage en doordat hij geen middentunnel heeft is de zitruimte op de achterbank nog ruimer.

Beelden aan te passen

De beelden van de camera’s worden weergegeven op twee led-schermen, met een resolutie van 1.200 bij 800 pixels, die links en rechts op de overgang tussen de portieren en het dashboard zijn gepositioneerd. Ze zijn 7 inch groot, aanraakgevoelig en uitgerust met sensoren.

De virtuele buitenspiegels kunnen via het MMI-systeem worden aangepast aan de rijomstandigheden. Er zijn drie standen beschikbaar: snelweg, bochten en parkeren. Het systeem van de e-tron kiest zelf de juiste stand, maar kan natuurlijk ook handmatig aangepast worden.

Voor meer informatie over de specificaties of andere vragen over de Audi e-tron kunt u terecht bij AutoArena Venlo. Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van meer informatie.

Ook interessant voor jou